onsdag 10 juni 2009

Sista dagen innan avslutningen VT '09

Idag hade vi städdag på Römosseskolan. Klass 7B hade inte så mycket att städa men lite skräp lyckades vi allt samla ihop. Bland annat fanns det en hel del i ventilationssystemet som finns i alla klassrum och där fick eleverna plocka upp allt från pappersbitar till pennvässrester. Även kapprummet fick ses över, men vi hann med allt på mindre än en lektion, vilket måste tyda på att vårt klassrum såg ganska så bra ut redan från början.

Efter 9-rasten beslutade några av lärarna på högstadiet att ordna med lite biomys för 7:orna och 8:orna. Stora skynken sattes för alla fönstren, projektorn drogs fram och det bjöds på saft och popcorn. Eleverna myste ändra fram till lunch och därefter fortsatte festen för 7B, som fick gå iväg och äta pizza. Lite lyx får man allt unna sig såhär sent på läsåret!

Mohamed Jama njuter av en kebabpizza och tanken av att sommarlovet börjar om endast en dag.

Kebabpizza eller kycklingpizza med massor av sås verkar för övrigt vara favoritpizzan hos hela klass 7B.

Imorgon är det som sagt skolavlutning och vi håller tummarna för att vädret blir så pass fint att vi kan vara utomhus. Förhoppningsvis dyker det även upp massor av föräldrar för att titta när eleverna sjunger in sommaren och säger hej då för det här läsåret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar