måndag 23 mars 2009

Bazaren

Här nedanför följer några fördröjda bilder från bazaren som hölls på skolan för att samla in pengar till Gaza. Klass 7B sålde kakor och annat gott och fick in en hel del pengar tack vare ett bra samarbete och ett mycket träffande affärssinne.

Klassens kakor och framförallt saft var väldigt populära vilket resulterade i att klassrummet var fullt nästan hela tiden.

Tre nöjda killar som njuter av succén!

Mustafa i 7A är alltid lika skojfrisk och så här ser han ut efter att ha badat i mjöl.

Det var som sagt inte bara saften som lockade, utan även bullarna. Här ovan ser vi Mohamed Dirie mumsa i sig en bulle som han precis har köpt av eleverna i 7B.

Hassan hade med sig en boll som egentligen var ett knepigt pussel. Inte en enda elev klarade av att få ihop bollen, men klassens mentor Victoria imponerade när hon i slutet av dagen äntligen lyckades göra det som vi andra trodde var omöjligt.

Allt som allt var det en mycket lyckad tillställning och klassen hade roligt samtidigt som de kände att de faktiskt gjorde något viktigt. Som lärare var det mest roligt att se hur bra de samarbetade och diskuterade fram hur de skulle göra för att lyckas samla in mer pengar. Bravo, klass 7B!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar