lördag 9 maj 2009

Fotbolls-DM på Heden

Fredagen var fartfylld och blöt. Römosseskolans högstadie trotsade vädrets makter och begav sig till fotbollsplanerna vid Heden för att delta i årets distriktsmästerskap i fotboll. 15 pojkar från de olika högstadieklasserna hade valts ut för att representera skolan på fotbollsplanen, och trots att regnet piskade mot marken och vinden var hiskeligt kall så var alla elever på gott humör.


Det var tre matcher som skulle spelas varav den första skulle dra igång redan vid 10.30. Matchen var jämn men motståndarlaget hade tyvärr övertaget och lyckades vinna med 1-0.


Den andra matchen var det däremot helt klart Römosseskolan som dominerade. Killarna hade ett mycket bra lagspel och fick därigenom väldigt många chanser att få in bollen i mål. Matchen slutade med 1-1, men allt som allt kan man säga att Römosseskolan vann den eftersom de utan tvekan spelade bäst.

Såhär kan det se ut när man i ett enormt glädjerus firar det första målet!

Den sista matchen fick killarna spela direkt efter den andra, vilket gjorde att de var något trötta och slitna. Den slutade med 0-3 till motståndarlaget, vilket var lite tråkigt. Killarna verkade dock nöjda när de sedan diskuterade med varandra i omklädningsrummet. Det viktigaste av allt är ju ändå att vi vann över vädret och att vi hade kul.

Här avvärjs en riktig rysare framför Römossemålet!

Även publiken var nöjd efteråt. Blöt men nöjd. Förhoppningsvis ställer Römosseskolan upp i DM nästa år också, och då även med ett tjejlag! Två lag måste ju nämligen alltid vara bättre än ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar